Categorieën
Uncategorized

AcyMailing Joomla

AcyMailing Joomla

AcyMailing Joomla is een extensie waarmee je nieuwsbrieven kunt maken. Deze Joomla extensie is voorzien van een aantal voorbeeld templates. Hiermee kun je nog sneller je eigen nieuwsbrief samenstellen. Het werk met een sleep en klik systeem wat ervoor zorgt dat het erg gebruiksvriendelijk is. In slechts een paar klikken kun je jouw eigen nieuwsbrief gemaakt en verstuurd hebben. Ook kun je testen of de mail goed bij gebruikers aankomt met de ingebouwde test module. Zo weet je of hij in de inbox van klanten komt of dat hij bij de spam belandt. Ook is het mogelijk om speciale campagnes in te stellen voor bijvoorbeeld een verjaardag e.d. De data analist van de extensie zorgt ervoor dat jij inzicht hebt in wie het gelezen heeft en hoe vaak de nieuwsbrief verstuurd is.

Wat is AcyMailing Joomla?

De beste extensie voor het verzenden van nieuwsbrieven is AcyMailing Joomla. Wil je gebruik maken van echt alle functies dan betaal je slechts €89 per jaar. Dit is relatief goedkoop als je het vergelijkt met andere aanbieders. Daarnaast zijn de reviews van gebruikers zeer positief en is het dus een kleine investering voor het maken van een professionele nieuwsbrief. Met de betaalde versie is het ook mogelijk om nieuwsbrieven te testen voordat ze verzonden worden. Zo weet je dat ze perfect gemaakt zijn en ook echt daadwerkelijk verzonden zijn. Ook zit er een controle functie voor de spamscore op. Door je hierop aan te passen beland de nieuwsbrief niet meer in de spam box van een gebruiker. Ook kun je de inhoud personaliseren waardoor de ontvanger denkt dat jij daadwerkelijk voor hem of haar een nieuwsbrief hebt samengesteld.

De voordelen?

De AcyMailing Joomla extensie heeft vele voordelen. Zo is het mogelijk om snel een goede nieuwsbrief in elkaar te zetten met een drag en drop editor. Daarnaast kun je de mails ook nog eens personaliseren aan de klant. Zo kan je zijn of haar naam boven de nieuwsbrief zetten of je attendeert ze op hun laatste aankoop. Hierdoor gaan klanten denken dat het allemaal met de hand wordt gedaan en dat er dus aandacht aan hen besteed wordt. De data analist toont je ook nog eens de statistieken. Hierin kun je bijvoorbeeld zien hoeveel mensen op een product in de nieuwsbrief hebben gedrukt, maar ook zie je hoe effectief de nieuwsbrief is. Je hebt namelijk precies de data van hoeveel nieuwsbrieven er verstuurd zijn en hoeveel aankopen hier uit gekomen zijn.

Bedrijven kiezen massaal voor AcyMailing Joomla

Steeds meer bedrijven kiezen voor AcyMailing Joomla in plaats van mailchimp. Sinds kort is deze plugin ook beschikbaar voor WordPress gebruikers. Het is een eenvoudige manier die ook nog eens betaalbaar is waarmee je nieuwsbrieven kunt maken. Je hebt geen marketingbureau met dure kosten meer nodig om elke week of maand een nieuwsbrief voor je te maken. Ook kun je precies zien hoeveel mensen er daadwerkelijk iets hebben bekeken en gekocht via de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *