Categorieën
Uncategorized

Hotjar Magento plugin

Hotjar Magento plugin

De Hotjar Magento plugin geeft jou inzicht in het gedrag van je klanten. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoelang een bezoeker doorbrengt op je website. Daarnaast zie je ook welke pagina’s het meeste bezocht zijn. Ook kun je met een heat map zien waar de cursor van de klant op de pagina heeft gestaan. Daarnaast kun je ook formulieren analyseren met deze plugin. Ook kun je enquêtes maken waarmee je bezoekers vraagt wat er beter kan aan een webshop. Het basispakket van deze plugin is gratis. Echter betaal je boven de 10.000 pagina bezichtigingen per dag €29,00. Er zijn maar weinig bedrijven die dit halen, dus in de meeste gevallen voldoet de gratis variant voor de meeste bedrijven.

Wat zijn de voordelen van Hotjar Magento plugin

Met de Hotjar Magento plugin krijg je echt een beeld van het gedrag van bezoekers op je website. Met de temperatuurkaart kun je zien waar iemand precies heeft gelezen en hoelang ze erover gedaan hebben. Zo kun je ook meteen zien waar er overheen is gelezen. Daarnaast kun je ook bezoekerstijden bijhouden en de meeste bezochte pagina’s. Zo weet je weer precies wat er nog aan de webshop verbeterd kan . Ook kun je live opnames maken van bezoekers. Zo kun je precies zien hoelang een bezoeker doet over het lezen en tot waar zij dit doen.

Dit is waarom bedrijven hiervoor kiezen

Bedrijven kiezen voor de Hotjar Magento plugin om inzicht te krijgen in de prestaties van hun webshop. Er is in bijna iedere webshop wel een pagina die hoog scoort en meerdere pagina’s die het minder doen. Nu kun je wel zeggen deze pagina is niet veel gelezen dus die verwijderen we maar. Dat is alleen wel zonde van alle tijd die je er tot nu toe hebt ingestoken. Het is dus beter om te kijken waar mensen afhaken en wellicht dat je er zo ook achter komt waarom zij afhaken.

Dit kun je met de Hotjar Magento plugin

Met de Hotjar Magento plugin kun je alles te weten komen over je klanten. Zo kun je onder meer zien waar ze precies gekeken hebben op de pagina met de warmtekaart. Daarnaast kun je ook zien welke pagina’s wel goed bezocht zijn en welke verbeterd moeten. Ook kun je zien hoe lang iemand op de website doorbrengt. En nog veel meer… Dit maakt de positie van jouw bedrijf nog beter. En zo kan er op een juiste manier gehandeld worden naar de groei en eventuele marketingcampagnes. Zo zie je ook wat de advertenties doen en welke effect ze hebben. En op deze manier kom je ook hoog in Google.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *