Categorie├źn
Uncategorized

Lightspeed website maken

Lightspeed website maken

Lightspeed website maken een manier om jouw eigen E-commerce webshop te beginnen. Je hebt geen technische kennis nodig om je eigen webshop te maken. Daarnaast is Lightspeed zoekmachine vriendelijk wat betekent dat je hoog in Google en Bing kan komen te staan. Standaard zijn er al veel designs beschikbaar waarmee jij kan beginnen. Een webdesigner is dus niet altijd nodig om een prachtige website te ontwikkelen. Daarnaast worden alle gegevens veilig opgeslagen en beveiligd tegen hackers. Ook is het te koppelen met je kassa systeem. Het heeft daarnaast de laagste iDeal transactiekosten met hun eigen payment system. Gemiddeld liggen de kosten per transactie op 19 cent.

Waarom een lightspeed website maken?

Veel bedrijven kiezen ervoor om zelf een Lightspeed website te gaan maken. Vaak is het mogelijk om een standaard template naar je eigen wensen aan te passen. Ook is het mogelijk om een betaalde template te kopen en die aan te passen. Met de handige HTML editor heb je geen technische kennis nodig. Ook zijn er vele tutorials te vinden in tekst en beeld. Tevens zijn alle designs direct geoptimaliseerd voor een mobiele weergave. 45% van alle zoekopdrachten wordt gedaan met mobiele apparaten. Dit verbetert de online vindbaarheid in de zoekmachine. Eventueel is het uit te breiden met handige apps. De appstore van Lightspeed bevat meer als 100 apps die het nog makkelijker maken om een webshop te beginnen.

Deze voordelen heeft Lightspeed

Een Lightspeed website maken kun je 14 dagen gratis proberen. Een webdesigner kan ook een logo voor je ontwerpen dat je hier kunt gaan gebruiken. Je hebt dan toegang tot alle tools dit systeem biedt. Zo kun je alvast kennis maken met de talloze opties die dit biedt. Ben je tevreden dan kun je altijd besluiten om Lightspeed definitief te kopen. Standaard wordt het geleverd met 25 templates die je zelf aan kunt passen. Ook stelt Lightspeed verschillende handleidingen en webinars beschikbaar om te leren hoe je dit systeem gebruikt. Tevens is het te combineren met bijvoorbeeld Google Analytics om het gedrag van je klanten te analyseren. Zo kun je in korte tijd een goed lopende webshop beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *