Categorie├źn
Uncategorized

Magento webshop

Magento webshop

Een Magento webshop wordt vaak gebruikt voor bedrijven die regelmatig groeien. Het is een CMS systeem waarmee je makkelijk je bedrijf een upgrade kunt geven. Daarnaast is het ook nog eens gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Je kunt in principe de updates automatisch laten verlopen. Ook is het mogelijk om een makkelijk manier de prijzen van je webshop aan te passen. Daarnaast kunnen er ook kortingscodes gemaakt worden voor verschillende doelgroepen. Voor een klant die vaker besteld heb je immers een andere korting als voor een nieuwe klant.

Waarom een Magento webshop beginnen?

De meeste bedrijven beginnen aan een Magento webshop omdat er met dit systeem makkelijk op geschaald kan worden. Zo kun je als ondernemer klein en overzichtelijk beginnen en wanneer je groeit dit uitbreiden. Ook is het prima geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Hierdoor kun jij als ondernemer snel klanten verwachten op de webshop. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke interface waarin je alles kunt doen. Het geven van unieke kortingscode tot en met het verwerken van nieuwe prijzen. Je kunt alles bereiken met slechts enkele drukken op de knop. Magento CMS is daarnaast ook erg snel waardoor klanten optimaal kunnen genieten van de webshop. Ook kom je hoger in Google met een goede snelheid.

Dit zijn de voordelen

Een Magento webshop is een zoekmachinevriendelijke variant van een CMS systeem. Het maakt het ondernemers gemakkelijk om producten of diensten toe te voegen aan de webshop. Daarnaast is het mogelijk om BTW en kortingen direct te regelen op 1 of meerdere producten. Ook kun je vanuit de backend gemakkelijk rapportages uitdraaien. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om meerdere filialen aan te maken. Zo kun je niet alleen producten vanuit het magazijn verkopen, maar ook vanuit de fysieke winkels die je hebt. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor de marketing en sales vanuit Magento.

Waar kun je een Magento webshop laten maken?

De meeste Webdesignbureaus hebben wel een ontwerper in dienst die je kan helpen met het maken van een Magento webshop. Hij of zij kan je ook prima informeren wat de mogelijkheden zijn met Magento. Dit zijn er namelijk nogal wat waardoor het per bedrijf kan verschillen wat het beste is. Daarnaast kun je ook een groeiplan samen met de webdesigner opstellen. Hij of zij zal je dan begeleiden tijdens het proces dat jij aan het groeien bent met jouw bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *