Categorie├źn
Uncategorized

Rankmath SEO

Rankmath SEO

Rankmath SEO is een plugin om je website te optimaliseren voor de zoekmachine. Een mooie website hebben is 1, maar goed gevonden worden in de zoekmachine kan lastig zijn. Deze plugin heeft een scala aan handige functies waarmee het instellen van SEO elementen makkelijk is. Het is een gebruiksvriendelijke plugin die steeds meer marketing medewerkers ook gebruiken. De plugin maakt gebruik van een stapsgewijze installatie waardoor je niets meer over het hoofd ziet. In de zijbalk van je WordPress website zie je meteen wat er nog verbeterd moet zodat je een goede positie kunt halen in de zoekmachine. Ook staat er een score van 0 tot 100 waaraan je kunt zien hoe goed je scoort.

Wat kun je met Rankmath SEO?

Met de Rankmath SEO plugin kun je jouw positie in de zoekmachine sterk verbeteren. Er zijn veel bedrijven die met de premium versie van Rankmath een positie op pagina 1 van Google hebben gehaald. Ook kun je in deze plugin een overzicht zien van alle zoekwoorden die je gebruikt en hoe zij presteren. Hiervoor moet je wel verbonden zijn met je Google account. Op deze manier kun je snel handelen wanneer een pagina minder goed presteert. Het kan zijn dat daar dan te veel of te weinig het zoekwoord op voorkomt. Rankmath geeft altijd aan de zijkant suggesties voor wat er nog verbeterd kan worden. Wanneer je verbonden bent met je Google account dan kun je ook de precieze plekken zien van je zoekwoorden. Zonder technische kennis of een marketingbureau heb je dus alle inzichten in je website.

De voordelen

Rankmath SEO biedt vele voordelen aan zowel bedrijven als particulieren. Allereerst kun je een volledige pagina of bericht scannen of deze geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Daarnaast kun je een goed overzicht bewaren of je prestaties door het te verbinden met je Google account. Ook geeft de plugin mogelijke andere zoekwoorden aan waar de website op gevonden kan worden. Dit brengt je wellicht op nieuwe idee├źn. Ook kun je de metagegevens instellen en direct zien hoe de pagina in de zoekmachine verschijnt. Daarnaast kun je ook verschillende Schema.org templates kiezen. Deze templates geven aan de zoekmachine door of het om producten gaat of dat het een recept of iets anders is.

Waarom kiezen mensen voor Rankmath SEO?

Bedrijven kiezen steeds vaker voor Rankmath SEO omdat het een betaalbare manier is om de marketing in eigen beheer te houden. Daarnaast zijn er steeds meer functies aan deze plugin toegevoegd waardoor je een nog betere positie in Google kunt halen. Ook weten we dat bijna de helft van de mensen die in de zoekmachine zoekt dit lokaal doet. Met de plugin kun je hier goed op inspelen en ook jouw locatie aan alle pagina’s meegeven. Ook telt het mee dat je een snelle website hebt sinds juni dit jaar. Een WordPress cache plugin kan hiervoor zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *