Categorie├źn
Uncategorized

Shopify tips

Shopify tips

Wij hebben een aantal Shopify tips waarmee je jouw eigen e-commerce webshop kunt beginnen. Het begint natuurlijk met het opzetten van een winkel en het afsluiten van een Shopify abonnement. Shopify heeft een beginnershandleiding ter beschikking staan waar je veel informatie uit kunt halen. Ook zijn er diverse webdesigners actief op YouTube die d.m.v. een video jou uit kunnen leggen hoe dit systeem werkt. Zo leer je de basisvaardigheden van dit krachtige en simpele systeem. Je hebt namelijk geen programmeerkennis nodig om met Shopify te kunnen werken. In principe is het net als een CMS systeem toegankelijk voor iedereen die het liefste zijn of haar webshop zelf beheerd. Wel moet je zelf een hostingaanbieder kiezen en een unieke domeinnaam bestellen voor je hieraan begint. Er zijn wel standaard templates te gebruiken die je kunt aanpassen aan je eigen wensen.

Met deze Shopify tips ga je scoren

Een van de belangrijkste Shopify tips die wij voor je hebben is dat je jezelf goed moet voorbereiden. Het is verstandig om een domeinnaam en webhosting te regelen voor je gaat beginnen met Shopify. Zo kun je de installatie het makkelijkste bijhouden omdat je dit direct online ter uitvoering brengt. Het is ook verstandig om een jaarabonnement af te sluiten want dan kan je profiteren van 20% korting. Je kunt kiezen uit 10 gratis thema’s en er zijn ook diverse betaalde thema’s die je kunt kopen. Zo kun je vanuit daar het eerste begin maken en aanpassen aan je eigen smaak. Wil je jezelf echt onderscheiden? Dan is het verstandig om een webdesigner in te schakelen die een echte maatwerk oplossing voor je kan maken.

Dit is waarom bedrijven kiezen voor Shopify

Als ondernemer kun je direct aan de slag met onze Shopify tips. Wel is het verstandig om de beginnershandleiding te lezen of dat je de video volgt. Zo kun je stapsgewijs de website installeren op jouw domein. Vervolgens kun je ook metadata toevoegen die de zoekmachine laten weten waar de website over gaat. Ook is het belangrijk om een klantenservice pagina te maken voor de meest voorkomende vragen van klanten. Eventueel zou je dit uit kunnen breiden met een chatbot waar een medewerker van jouw bedrijf alle vragen kan beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *