Categorie├źn
Uncategorized

W3 Total cache

W3 Total cache is de beste WordPress cache plugin die je kunt krijgen. Door de snellere laadtijd kun je sinds Juni ook een hogere plek in Google halen. Daarnaast vinden klanten het ook fijn als snel door een website kunnen bladeren. Het zorgt dus voor meer gebruikersgemak voor zowel de klant als jouw bedrijf. Daarnaast kun je het koppelen aan een Content Delivery Network (CDN) wat nog betere prestaties oplevert. Hoe sneller de website is hoe eerder klanten iets bij jou gaan bestellen. Daarnaast heeft het ook nog een positieve invloed op alle SEO instellingen van je website.

Waarvoor gebruik je W3 Total cache?

W3 Total cache wordt gebruikt voor het sneller maken van een website of webshop. Je kunt tot wel 80% besparen op de ruimte die een website in beslag neemt met HTML of CSS. Dit zorgt er dus ook voor dat de website sneller geladen wordt in iedere browser. Deze WordPress plugin behoud ook zijn snelheid bij een drukke website die veel bezocht wordt. Een bezoeker kan dus snel zien wat jij voor informatie te bieden hebt. Daarnaast is het voor het bestellen van producten op het internet zeer belangrijk. De meeste mensen willen in 2 klikken het artikel kunnen bestellen. Er is niets zo irritant als een website die blijft hangen op het laden.

Wat zijn de voordelen?

De W3 total cache plugin is compatible met iedere webhosting partij. Daarnaast kun je afbeeldingen uit de mediabibliotheek sneller leveren via een CDN. Ook heeft het een invloed op de snelheid van je website op een mobiel apparaat. Daarnaast kun je de meeste bestanden verkleinen waardoor de website nog sneller gaat worden. Ook kun je de website in het geheugen laden waardoor hij sneller wordt. Wanneer je hem helemaal goed instelt kan de website tot wel 10x sneller worden. Vaak haal je dan ook goede prestaties wanneer je dit checkt met Google Pagespeed of GT Metrix.

Met W3 Total cache een snelle website realiseren

Sinds juni 2021 is de snelheid veel punten waard in de bepaling van je positie in de zoekmachine en is W3 Total cache een echte musthave. Google laat dit inzichtelijk zien met de First Input Delay (FID) in Google Pagespeed. Een korte laadtijd zorgt namelijk voor meer bezoekers op de website. En Google waardeert nu eenmaal een website met meer bezoekers hoger als een website met weinig bezoekers. De bandbreedte kan gigantisch verkleind worden waardoor er meer mensen tegelijk op de website kunnen surfen. Zo houd de server het ook vol wanneer het druk is bij jouw website of webshop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *