Categorieën
Uncategorized

WordPress Jetpack

WordPress Jetpack

Met de WordPress Jetpack plugin haal je het maximale uit je website of webshop. Het is een manier om je website sneller te laten werken d.m.v. caching. Daarnaast kun je de website ook beter beveiligen met de extra malware scans en spam bescherming die deze plugin biedt. Eventueel zou je met deze plugin ook back-ups kunnen maken of de WordPress website kopiëren naar een ander domein. Daarnaast is het mogelijk om reacties van spammers te blokkeren. Ook maakt deze plugin het mogelijk om alle plugins automatisch bij te werken. Zo heb je altijd de laatste versie van je favoriete plugin en hoef je hier zelf niet naar om te kijken. Wereldwijd maken veel bedrijven gebruik van dit programma. Zo zijn zij optimaal beschermd tegen hackers en andere inbrekers.

Wat kun je met WordPress Jetpack

WordPress Jetpack is een totaal pakket voor je website. Door het gebruik van een cache plugin kun je de website aardig goed verbeteren. Daarnaast zit er beveiliging in die je helpt tegen brute force aanvallen van hackers. Ook voorkom je met deze plugin dat bekende spammer kunnen reageren op je berichten. Daarnaast zou je deze plugin ook kunnen gebruiken om nog veiligere accounts aan te maken op je website. Er zit namelijk een functie in waarmee je 2 factoren kunt vereisen voor het inloggen op de site. Zo zijn de mensen die met je meewerken aan de site ook beschermd. Automatisch voert deze plugin beveiliging en malware scans uit. Een virus of malware wordt dus direct ontdekt door het programma.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van WordPress Jetpack is de extra snelheid die deze plugin geeft. Daarnaast zijn jij en je medegebruikers goed beschermd tegen aanvallen van hackers of andere mensen die kwaad willen doen. Ook kun je precies zien wie wat heeft gedaan door de uitgebreide logboeken van de plugin. Eventueel kun je de website compleet kopiëren naar een ander domein inclusief alle afbeeldingen en instellingen. Ook het contact formulier is te beveiligen met deze plugin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *