Categorie├źn
Uncategorized

WordPress Website maken

WordPress Website maken

Het maken van een WordPress website hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn zogenaamde Content Management Systems waar je dit eenvoudig zelf mee kunt doen. Het beste voorbeeld hiervan is een WordPress website. Met WordPress kun je een template kiezen of kopen waarmee je de site verder gaat ontwerpen. Ook zijn er vele handige plugins die het je nog gemakkelijker maken. Zo zou je gebruik kunnen maken van Divi of Elementor. Dit zijn WordPress drag en drop editors. Hier kan jij zelf blokken maken en een formulier aan de website toevoegen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het slepen van blokken. In principe is daarmee alles mogelijk.

Hoe kun je een WordPress website maken?

Een WordPress website maken is heel makkelijk. De meeste hosting aanbieders hebben de software in huis waarmee je WordPress kunt installeren. Het enige wat jij zelf moet bedenken is de domeinnaam. Stap voor stap worden er verschillende gegevens aan je gevraagd. Het is wel belangrijk dat je een SSL certificaat hebt als je bedrijfsmatig aan de slag wil gaan. Een SSL certificaat laat aan gebruikers zien dat ze met een betrouwbare partij te maken hebben. Ook is het goed voor de online vindbaarheid in bijvoorbeeld Google of Bing. Nadat de installatie is voltooid kun je kiezen voor een gratis of betaalde template. Dit is de basis van je website die je later nog kunt aanpassen.

Wil je meer uitleg?

Wil jij meer uitleg over hoe je het beste een WordPress website kunt maken? Dan helpen wij je graag hierbij. Als jij duidelijk omschrijft wat het doel van de website is en wat jij mogelijk wil maken dan zullen we je hierbij gaan begeleiden. Wij kunnen de WordPress handleiding sturen die het beste past bij jouw vraag. Ook hebben wij een team van experts wat jou snel op weg kan helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *